Saturday, December 19, 2009

Konstig dag

Idag har varit en konstig dag. Ni vet, en sån där typiskt konstig dag när det var mening att man skulle åka till barnhemmet i Kalofer men ställer in för att man inte orkar. Istället sover man till 2 (man skyller på att man är förkyld) och när man väl ger sig ut på stan ger man antingen för lite eller för mycket pengar till tjejen i kassan, och sedan tappar man växeln på golvet, och sedan hör man inte när den lite småsnygge killen i fruktaffären frågar vart man kommer ifrån. Och när man väl hör är man lite förkyld så när man sluddrar fram "Sweden" får man det välförtjänta svaret "Spain?".

Har ni också såna där dagar när ni köper en stor kasse frukt och grönt för 7, 50 och sen köper en tanig liten tejprulle för över 25 kr? Och sedan när ni går hem ser ni en gammal rysk bil övertäckt ett specialsytt vinterskydd och ett gäng gamla gubbar som står och dansar utanför en affär. Och sen går strömmen i mataffären. Eller det kanske bara är jag som har såna dagar =) Nu har jag iallafall en massa plastpåsar hemma igen.

Sverige nästa! Ska bli gött, är bara lite orolig för att tiden kommer att gå alldeles för fort.

1 comment:

  1. Hejsan! Jag hade haft så många dagar när jag tyckte att tideg går för fort!
    Situationen med "Spain" jag känner jätte bra. När jag gjorde volotärtjänst i Kalmar så ofta var jag tvungen förklara, varifrån kommer jag: att Litauen är inte Estland eller Lettland :D Skit samma - Baltiska länder. Men, roligt/konstigt endå ;)
    Jag hoppas att du hade (har) jättekul tid som volontär. Det hade jag i Sverige...

    ReplyDelete